1

Hogyan müködik?

Mint az ismeretes nem minden online áruházból van lehetőség magyarországi házhoz szállitásra. weforwardit.com vállalja az olyan amerikai online áruházakból a termékek megrendelését illetve hazaszállitását magyarországra, amelyekből csak amerikán belüli házhozszállitásra van lehetőség. 

Neked csak egyszerüen ki kell választanod és megvásárolnod a kivánt terméket, majd az online megbizási nyomtatványban megbizol minket (weforwardit.com) az áru magyarországra történő szállitásával. Ezt a "megrendelés" oldalunkon teheted meg. A szállitási cimhez ezt ird be:

Gabriella Csanyi

401 Boyd drive apt. 6205, Grapevine TX, 76051 

Banki átutalásnál fontos, hogy a számlázási cimnek a sajat cimedet ird, mivel a bank visszautasithatja a tranzakciót. Miután a csomagod megérkezett hozzánk, mi az általad kért cimre biztositással ellátva továbbitjuk. Ez általában 6-10 munkapot vesz igénybe.

2

Szállitás

A megrendelés oldalon töltsd ki az ott található ivet. miután a termékeid megérkeztek hozzánk, a pontos méret és súly ismeretében megadjuk neked a szállítási költséget. Ezt az összeget utald át PAYPAL számlánkra vagy magyarországi bankszámlánkra és a csomagodat még aznap postázzuk.

Mielőtt elküldenéd megrendelésedet kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a "szolgáltatások" utolsó oldalán található szállítandó áru méretére vonatkozó információkat és korlátozásokat.

a csomagod a vásárlástól számitott körülbelül 15-20 napon belül fog hozzád megérkezni.

3

Vásárlás szállitással

Válassz ki bármit az interneten, küldd el a termék linkjét és egyéb ezzel kapcsolatos fontos információkat a "megrendelés" oldalon találhato ivben. küldd el az áru értékét, adóját, az usa-n belüli szállitási költségét plusz 10%-ot a PAYPAL számlánkra vagy magyarországi bankszámlánkra, hogy a kiválasztott árut mi azonnal megrendelhessük. magyarországi bankszámlás átutalás esetén a terméket csak az összeg beérkezése után tudjuk megrendelni.

 

FONTOS! weforwardit.com nem hitelez vásárlásokat, igy a termékek megvásárlását csak akkor tudjuk lebonyolitani ha az áru teljes értéke, az usa-n belüli szállitási költség plusz 10% beérkezett számlánkra.

Miután a termékek megérkeztek cimünkre, a pontos súly es méret ismeretében tájekoztatunk a szállitási költség összegérol. Ezt az összeget küldd el a PAYPAL számlánkra vagy magyarországi bankszámlánkra. Mivel az áru súlyát a megrendeléskor általában nem lehet megmondani, ezért a szállitási költséget csak a termékek hozzánk való megérkezése után kell kifizetned.

A vásárlástól számitva a csomagod körülbelül 15-20 napon belül fog megérkezni hozzád.

4

Ebay vásárlás - licitálás - szállitással

Ezt a szolgáltatásunkat csak akkor tudjuk vállalni, ha a szállitás is rajtunk keresztül történik. amennyiben az eladó vállalja a termék szallitását, ebben az esetben mi nem veszünk részt a lebonyolitásban. Kérünk ellenőrizd ezt le mielőtt leadod a megrendelésedet. a vásárlás - licitálás - lebonyolitásához add meg az általad maximum ajánlhato összeget. a szolgáltatás a maximalis licitérték és az usa-n belüli szállitás 10%-ba kerül.

FONTOS! weforwardit.com nem hitelez vásárlásokat, igy a termékek megvásárlását csak akkor tudjuk lebonyolitani ha az áru teljes értéke, az usa-n belüli szállitási költség plusz 10% beérkezett számlánkra.

Miután termékeid megérkeztek cimünkre, a pontos súly és méret ismeretében tájekoztatunk a szállitási költség összegéről, amit szintén a PAYPAL számlánkra vagy magyarországi bankszámlánkra kell átutalnod. Mivel az áru súlyát a megrendeléskor általában nem lehet megmondani, ezért a szállitási költséget csak a termékek hozzánk való megérkezése után kell kifizetned.

A vásárlástól számitva a csomagod körülbelül 15-20 napon belül fog megérkezni hozzád.
5

Elérhetőség

Email: weforwardit@gmail.com
Telefon: +1 646 220 8067 (SMS, Viber)

Az időeltolódás Magyarországhoz képest -7 óra